Bestelformulier ZeelandPas 2018

Door middel van dit formulier meld u zich aan als Pasuitgever van de Zeelandpas. Indien u het formulier volledig invult en op elektronische wijze aan ons verstuurt, wordt u Pasuitgever van de Zeelandpas en ontstaat tussen u en de Stichting VVV Zeeland een Overeenkomst, waarmee u de verplichting op u neemt om op door VVV Zeeland gestelde voorwaarden Zeelandpassen van VVV Zeeland te kopen om deze vervolgens op door VVV Zeeland gestelde voorwaarden door te verkopen aan uw gasten.

Verder te noemen "de Pasuitgever", verklaart hierbij met VVV Zeeland een Overeenkomst te sluiten op grond waarvan Pasuitgever verplicht is om op door VVV Zeeland gestelde voorwaarden het hierna ingevulde aantal Zeelandpassen van VVV Zeeland te kopen om deze vervolgens op door VVV Zeeland gestelde voorwaarden door te verkopen aan uw gasten.

Het is niet mogelijk om passen na inkoop, te retourneren of om te ruilen. Bijbestellen kan altijd vanaf 25 stuks.
Bestelt u voor de eerste keer? Uw pakket wordt dan kosteloos bij het ingevulde adres afgeleverd. Is het een vervolgbestelling? Dan kunt u kiezen uit levering per post of voor het ophalen bij een VVV Inspiratiepunt bij u in de buurt.

Gratis promotieuitingen

U ontvangt van ons standaard een A3 poster die u kunt ophangen ter promotie van de pas. Als u afgelopen 2 jaar ook al pasuitgever was, heeft u in 2016 en 2017 een raamsticker gekregen, deze blijft in 2018 gelijk. U kunt hieronder aangeven of u een sticker wilt ontvangen, of dat u er nog een heeft. 

Op de hierbij tussen VVV Zeeland en de Pasuitgever gesloten Overeenkomst zijn van toepassing de “Voorwaarden Pasuitgever Zeelandpas 2018”, alsmede de “Algemene Voorwaarden VVV Zeeland voor partners”, waarbij onder Partner in deze Algemene Voorwaarden de Pasuitgever dient te worden verstaan. Door te klikken op deze voorwaarden download u deze.
 

De Pasuitgever verklaart vóór het aangaan van deze overeenkomst, de Voorwaarden Pasuitgever Zeelandpas 2018 en de Algemene Voorwaarden VVV Zeeland voor partners te hebben gelezen, te accepteren, alsmede te hebben gedownload en opgeslagen ten behoeve van latere kennisneming.