Bent u al deelnemer van de ZeelandPas?

Met de ZeelandPas ontdekt de gast pas echt wat Zeeland te bieden heeft. De ZeelandPas geeft voordeel op het gebied van actief, cultuur, culinair en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Er zijn in héél Zeeland veel mooie acties te vinden. In bepaalde delen van Zeeland is gratis vervoer ook onderdeel van de ZeelandPas. Gasten krijgen met één ZeelandPas in 2015 maar liefst meer dan € 400,- voordeel. Het totale aanbod vindt u op deze website.
 

U kunt als ondernemer meedoen met de ZeelandPas. Dit kan als acceptant door een leuke actie aan te bieden. Of door als pasuitgever de ZeelandPas aan uw gasten te verkopen.

Verbeteringen in 2015

We hebben in de afgelopen periode op basis van de input van pashouders en ondernemers zoveel mogelijk optimalisaties doorgevoerd in de ZeelandPas. Op die manier willen we samen een onweerstaanbaar product neerzetten voor gasten en inwoners en ze stimuleren nog meer te beleven in Zeeland.

Enkele voorbeelden:
  • Vanaf 2015 is er 1 ZeelandPas;
  • De acties op de ZeelandPas zijn dan ook geldig voor heel Zeeland;
  • De invoer van persoonsgegevens is niet langer nodig door de pasuitgever. De pashouder (degene die de pas koopt) kan dit zelf doen op deze website;
  • De ZeelandPas is geldig van 1 april 2015 t/m 29 februari 2016, dit loopt meer parallel aan het toeristisch seizoen;
  • Er is een retourregeling voor overgebleven persoonspassen in 2015 voor pasuitgevers op Walcheren en de Bevelanden;
  • In 2015 zal er in meerdere regio's vervoer worden aangeboden als onderdeel van de pas;
  • Het aantal acties zal ook in 2015 verder worden uitgebreid. Met één pas van € 4,- heeft een gast meer dan € 400,- voordeel!

U kunt als ondernemer ook deelnemen aan de ZeelandPas als pasuitgever of als acceptant.