Info

Vervoer, geldigheid, verkooppunten en meer!

Jouw ZeelandPas is nog tot 1 maart 2019 geldig! 

De ZeelandPas geeft in héél Zeeland geweldige voordelen op het gebied van actieve bezigheden, culinair, cultuur en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; met de ZeelandPas ontdek je Zeeland op jouw manier.

De ZeelandPas is nog tot 1 maart 2019 geldig. Na die datum is de ZeelandPas niet meer te koop of te gebruiken. 

De voordelen van de ZeelandPas:

  • Meer dan € 1000,- voordeel én gratis extra's voor slechts € 4,-
  • Gratis deelname een één van de geselecteerde stadswandelingen in Domburg, Hulst, Sluis, Terneuzen,Veere en Zierikzee. (juni, juli & augustus)
  • Handig overzicht van de leukste activiteiten in Zeeland
  • 2x gebruik van de pas loont al! 

Je ontvangt bij aankoop van de ZeelandPas een jaargids in pocketformaat, de webversie van de jaargids 2018 kunt u hier bekijken.

 

Geldigheid

De ZeelandPas is een persoonsgebonden pas en is geldig van 01 maart 2018 tot en met 28 februari 2019. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren. Er is één ZeelandPas te gebruiken in heel Zeeland.

Van der Valk - ZeelandPas

Van der Valk Middelburg en Goes bieden de ZeelandPas gratis aan hun gasten. Iedere gast van Van der Valk ontvangt een ZeelandPas waarmee zij tevens kunnen sparen voor Valk Rewards punten. 

Wanneer je een ZeelandPas van Van der Valk hebt ontvangen, kun je deze herkennen door het ValkRewards logo op de achterzijde van de pas. Dit betekent dat je met deze pas ValkRewards punten kunt sparen én voordeel kunt krijgen bij ruim 300 acties in heel Zeeland!

De ZeelandPas heeft geen jaartal op de voorkant staan, dat betekent dat je jouw pas gratis kunt laten 'upgraden' aan het begin van het pasjaar. Wat houdt dit in? Bijvoorbeeld: je hebt in 2017 de pas bij Van der Valk Middelburg of Goes ontvangen, maar wilt deze ook in 2018 weer gebruiken. Je kunt dan vanaf 1 maart 2018 bij Van der Valk Middelburg of Goes terecht, en zij zullen de pas activeren voor weer een heel nieuw jaar voordeel met je ZeelandPas! Zo simpel is het.

Het aanbod op de ZeelandPas is nog te gebruiken tot 1 maart 2019, daarna is de ZeelandPas niet meer geldig.

Vragen
Heb je vragen over de ZeelandPas acties of wil je meer informatie? Dan kun je terecht op onze website zeelandpas.nl. 

Wanneer je een vraag hebt over ValkRewards zoals:
- het checken van je saldo
- je saldo na 1 maart 2019
- het opwaarderen van je pas voor het nieuwe pasjaar
- bij verlies of diefstal van je pas, dan kun je terecht bij Van der Valk Middelburg of Goes. 

Vervoer en gratis extra's

Met je ZeelandPas kun je in diverse vastgestelde perioden ook gebruik maken van gratis extra's, gratis vervoer of korting op vervoer. Ontdek welke voordelen voor jouw pas beschikbaar zijn!   

Meer info

De leukste ZeelandPas uitjes!

Ben je een fanatieke wandelaar of stap je liever op de fiets? Selecteer de leukste uitjes die jouw interesse hebben. Van culinaire hoogstandjes tot uitjes voor het hele gezin, allemaal voor jouw overzichtelijk bij elkaar gezocht. Klik op het kopje voor meer informatie!

Wandelen

Wandelschoenen aan en gaan! Ontdek de mooiste plekjes van de provincie te voet. Over de duinen, langs de vloedlijn of langs de prachtige akkerlanden.

Fietsen

Zeeland heeft een prachtig fietsknooppunten systeem (FIKS). Met de ZeelandPas krijg je voordeel op fietshuur, fietsaccessoires of leuke themaroutes.

Culinair

De zilte zeelucht, verse vis, mosselen, oesters en ga zo maar door. Zeeland heeft zoveel lekkers te bieden op culinair gebied.

Erop uit met het gezin

Met z'n allen een dag erop uit, maar wat gaan we doen? Naar een dagattractie, lekker zwemmen, of bij slecht weer naar één van de binnenspeeltuinen?

In, op en rond het water

Je eerste zeilles of huur je liever je eigen sloep of misschien ontdek je liever één van de stoere watersporten zoals kitesurfen of golfsurfen? Alles is mogelijk!

Duiken in Zeeland

Niet alleen op of naast het water is er vanalles te beleven, de onderwaterwereld in Zeeland is ook zeer indrukwekkend

 

.