Pasuitgever 2018

Met de ZeelandPas ontdekken gasten en inwoners pas echt wat Zeeland te bieden heeft. Met voordeel of gratis extra's bij de leukste attracties, musea en échter Zeeuwse belevingen proberen we gasten en inwoners te motiveren zoveel mogelijk van Zeeland te ontdekken. U heeft de mogelijkheid om de ZeelandPas aan uw gasten aan te bieden, dit biedt u en de gast veel voordelen.

Download de productsheet voor deelname als pasuitgever.

Welke voordelen biedt de ZeelandPas?
Het doel van de ZeelandPas is heel eenvoudig; door overzicht, voordeel en gemak te bieden willen we gasten verleiden meer te ontdekken van onze mooie provincie. Er is één ZeelandPas voor heel Zeeland, verkrijgbaar voor € 4,- per persoon. U kunt de ZeelandPas via VVV Zeeland inkopen tegen een vastgestelde inkoopprijs. Het verkopen van de ZeelandPas is makkelijk en levert u veel voordelen op:

  • Grote hoeveelheid aanbiedingen voor uw gast;
  • Een aantrekkelijke marge per pas voor u als ondernemer (de keuze is aan u om de ZeelandPas te verkopen of gratis weg te geven);
  • Gratis toegang tot dashboard met marketing informatie;
  • Een structurele bijdrage wordt beschikbaar gesteld waarmee verschillende initiatieven in regio’s worden ondersteund;
  • De ZeelandPas vertaalt de trots op wat Zeeland uw gast te bieden heeft op een zeer toegankelijke manier.

Hoe neemt u deel?
Als ondernemer kunt u deelnemen door de ZeelandPas in te kopen bij VVV Zeeland. De pas kunt u vervolgens verkopen voor de prijs van € 4,- per stuk, incl. BTW. Wanneer u pasuitgever bent voor de ZeelandPas is het van belang dat u de promotiematerialen duidelijk zichtbaar ophangt en de pas actief verkoopt door deze mee te nemen in uw bedrijfsvoering.

De ZeelandPas is in te kopen vanaf 25 stuks. Bij de eerste bestelling zijn eventuele verzendkosten gratis, daarna betaalt u per bestelling € 7,50 administratie- en verzendkosten, wanneer u kiest voor het verzenden van de bestelling. Vervolgbestellingen zijn ook af te halen bij een VVV-inspiratiepunt bij u in de buurt.

Meer informatie over het bestellen en verkopen van ZeelandPassen neem contact op via info@zeelandpas.nl of via 0118 - 58 77 00.

Direct bestellen?
U kunt passen direct bestellen via onderstaand bestelformulier. Het pasjaar van de ZeelandPas 2018 loopt van 1 maart 2018 tot en met 28 februari 2019. Wanneer u uw bestelling plaatst voor de ZeelandPas 2018 wordt deze doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd.

Bestelformulier ZeelandPas 2018

Dashboard
Als verkooppunt van de ZeelandPas krijgt u een inlog voor uw eigen, persoonlijke dashboard. In het dashboard wordt data van de ZeelandPas weergegeven. Iedere nacht wordt deze geupdated. De ZeelandPas genereert data over het gebruik van de pas, gecombineerd met andere gegevens. Op die manier geven we u op groepsniveau meer inzicht in de interesses van de pashouders en de activiteiten die zij ondernemen tijdens hun verblijf.  Kenniscentrum Kusttoerisme heeft dit dashboard in samenwerking met VVV Zeeland en Economische Impuls Zeeland ontwikkeld. Heeft u vragen of suggesties over het dashboard? Mail dan naar info@kenniscentrumtoerisme.nl of neem contact op via telefoonnummer 0118-489 850. 

Bent u reeds verkooppunt van de ZeelandPas? Dan kunt u inloggen via de knop ‘Inloggen’ hieronder. Bedrijven die voor het eerst registeren ontvangen na eerste registratie een inlogaccount. 

Inloggen