Info

Vervoer, geldigheid, verkooppunten en meer!

Ontdek, bespaar én beleef!

De ZeelandPas geeft in héél Zeeland geweldige voordelen op het gebied van actieve bezigheden, cultuur, culinair en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; met de ZeelandPas ontdek je Zeeland op jouw manier. 

De voordelen van de ZeelandPas:

  • Meer dan € 500,- voordeel én gratis extra's voor slechts € 4,-
  • Gratis deelname een één van de geselecteerde stadswandelingen in Domburg, Hulst, Sluis, Terneuzen,Veere en Zierikzee. (juni, juli & augustus)
  • Gratis met de zomerbus Zuid-Beveland (juli & augustus)
  • Handig overzicht van de leukste activiteiten in Zeeland
  • 2x gebruik van de pas loont 

Klik hier voor de webversie van de jaargids 2017.

Geldigheid

De ZeelandPas is een persoonsgebonden pas en is geldig van 01 maart 2017 tot en met 28 februari 2018. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren. Er is één pas voor heel Zeeland.

Verkooppunten-/uitgiftepunten

De ZeelandPas is verkrijgbaar bij alle VVV-Inspiratiepunten in heel Zeeland en andere verkooppunten zoals o.a. accommodaties. Op de kaart hieronder vind je een overzicht verkoop-/uitgiftepunten. Je kunt de ZeelandPas ook online te bestellen via de webshop.

Gratis extra's en vervoer

Met je ZeelandPas kun je in bepaalde perioden ook gebruik maken van gratis extra's en vervoer. Ontdek welke onderdelen voor jouw pas beschikbaar zijn.   

Meer info

De leukste ZeelandPas uitjes!

Ben je een fanatieke wandelaar of stap je liever op de fiets? Selecteer de leukste uitjes die jouw interesse hebben. Van culinaire hoogstandjes tot uitjes voor het hele gezin, allemaal bij elkaar gezocht. Klik op het kopje voor meer informatie!

Wandelen

Wandelschoenen aan en gaan! Ontdek de mooiste plekjes van de provincie te voet. Over de duinen, langs de vloedlijn of langs de prachtige akkerlanden.

Fietsen

Zeeland heeft een prachtig fietsknooppunten systeem (FIKS). Met de ZeelandPas krijg je korting op fietshuur, fietsaccessoires of leuke themaroutes.

Culinair

De zilte zeelucht, verse vis, mosselen, oesters en ga zo maar door. Zeeland heeft zoveel lekkers te bieden op culinair gebied.

Erop uit met het gezin!

Met z'n allen een dag erop uit, maar wat gaan we doen? Naar één van de dagattracties, lekker zwemmen, of bij slecht weer één van de binnenspeeltuinen opzoeken?

In, op en rond het water

Je eerste zeilles, het huren van je eigen sloep of ontdek je liever één van de stoere watersporten zoals kitesurfen of golfsurfen? 

 

.  

 

Filter:
Regio