Info

 

Ontdekken, besparen én beleven doe je met de ZeelandPas!

De ZeelandPas geeft in héél Zeeland geweldige voordelen op het gebied van actieve bezigheden, cultuur, culinair en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; met de ZeelandPas ontdek je Zeeland op jouw manier. 

De voordelen van de ZeelandPas:

  • Meer dan € 500,- voordeel én gratis extra's voor slechts € 4,-
  • Gratis deelname een één van de geselecteerde stadswandelingen in Domburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen of Zierikzee (juni, juli & augustus)
  • Gratis met de zomerbus Zuid-Beveland (juli & augustus)
  • Handig overzicht van de leukste activiteiten in Zeeland
  • Entreebewijzen vooraf aan te kopen via je ZeelandPas

 

Geldigheid

De ZeelandPas persoonspas is persoonsgebonden en geldig van 01 maart 2016 tot en met 28 februari 2017. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren.

De ZeelandPas gezinspas is beschikbaar voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen tot en met 11 jaar en geldig van 01 maart 2016 tot en met 28 februari 2017. De pas is beschikbaar voor gasten die verblijven bij deelnemende verblijfsaccommodaties op Schouwen-Duiveland.

Terra Maris abonnement

Vanaf dit jaar is er ook het jaarabonnement van Terra Maris in combinatie met de ZeelandPas! Het abonnement wordt uitgegeven met een gratis, door Terra Maris aangeboden ZeelandPas en bezoekers krijgen hiermee een jaar lang onbeperkt toegang tot het museum, gratis deelname aan natuuractiviteiten en meer dan € 500,- voordeel op belevingen door heel Zeeland.

Meer info

Gratis extra's en vervoer

Met je ZeelandPas kun je in bepaalde perioden ook gebruik maken van gratis extra's en vervoer. Ontdek welke onderdelen voor jouw pas beschikbaar zijn.   

Meer info

De leukste uitjes die jouw interesse hebben!

Ben je een fanatieke wandelaar of stap je liever op de fiets? Selecteer de leukste uitjes die jouw interesse hebben. Van culinaire hoogstandjes tot uitjes voor het hele gezin, allemaal bij elkaar gezocht.

Meer info

Pluspakket Zeeuws-Vlaanderen

Met het ZeelandPas Pluspakket Zeeuws-Vlaanderen krijg je gratis toegang tot 11 geselecteerde musea én de zonnetrein in West-Zeeuws-Vlaanderen en aangrenzend Vlaanderen. De ZeelandPas + Pluspakket Zeeuws-Vlaanderen kosten samen € 8,-.

 

ZeelandPas 2017

Ook in 2017 zal de ZeelandPas weer verkrijgbaar zijn! Vanaf 1 maart 2017 start het pasjaar 2017, vol leuke belevingen die je al kent van afgelopen jaren én aangevuld met nieuwe belevingen. Ook in 2017 kun je er dus weer op uit om Zeeland te ontdekken! Vanaf 1 maart zal het gehele beleefaanbod en alle informatie voor 2017 online staan op de website.

 

Op de kaart hieronder vind je een overzicht verkoop-/uitgiftepunten. Je kunt de ZeelandPas ook online te bestellen via de webshop. 

Verkooppunten-/uitgiftepunten

Let op! Op Schouwen-Duiveland is de gezinspas alleen te verkrijgen wanneer u verblijft bij één van de betreffende accommodaties.

Filter:
Regio