Info

Vervoer, geldigheid, verkooppunten en meer!

Ontdek, bespaar én beleef!

De ZeelandPas geeft in héél Zeeland geweldige voordelen op het gebied van actieve bezigheden, culinair, cultuur en wellness, maar ook bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Voor jong én oud, actief de boer op óf lekker relaxen; met de ZeelandPas ontdek je Zeeland op jouw manier. 

De voordelen van de ZeelandPas:

  • Meer dan € 500,- voordeel én gratis extra's voor slechts € 4,-
  • Gratis deelname een één van de geselecteerde stadswandelingen in Domburg, Hulst, Sluis, Terneuzen,Veere en Zierikzee. (juni, juli & augustus)
  • Gratis met de zomerbus Zuid-Beveland (juli & augustus)
  • Handig overzicht van de leukste activiteiten in Zeeland
  • 2x gebruik van de pas loont al! 

Je ontvangt bij aankoop van de ZeelandPas een jaargids in pocketformaat, de webversie van de jaargids 2017 kunt u hier bekijken.

 

Geldigheid

De ZeelandPas is een persoonsgebonden pas en is geldig van 01 maart 2017 tot en met 28 februari 2018. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren. Er is één ZeelandPas te gebruiken in heel Zeeland.

 

Vervoer en gratis extra's

Met je ZeelandPas kun je in diverse vastgestelde perioden ook gebruik maken van gratis extra's, gratis vervoer of korting op vervoer. Ontdek welke voordelen voor jouw pas beschikbaar zijn!   

Meer info

De leukste ZeelandPas uitjes!

Ben je een fanatieke wandelaar of stap je liever op de fiets? Selecteer de leukste uitjes die jouw interesse hebben. Van culinaire hoogstandjes tot uitjes voor het hele gezin, allemaal voor jouw overzichtelijk bij elkaar gezocht. Klik op het kopje voor meer informatie!

Wandelen

Wandelschoenen aan en gaan! Ontdek de mooiste plekjes van de provincie te voet. Over de duinen, langs de vloedlijn of langs de prachtige akkerlanden.

Fietsen

Zeeland heeft een prachtig fietsknooppunten systeem (FIKS). Met de ZeelandPas krijg je voordeel op fietshuur, fietsaccessoires of leuke themaroutes.

Culinair

De zilte zeelucht, verse vis, mosselen, oesters en ga zo maar door. Zeeland heeft zoveel lekkers te bieden op culinair gebied.

Erop uit met het gezin

Met z'n allen een dag erop uit, maar wat gaan we doen? Naar een dagattractie, lekker zwemmen, of bij slecht weer naar één van de binnenspeeltuinen?

In, op en rond het water

Je eerste zeilles of huur je liever je eigen sloep of misschien ontdek je liever één van de stoere watersporten zoals kitesurfen of golfsurfen? Alles is mogelijk!

Duiken in Zeeland

Niet alleen op of naast het water is er vanalles te beleven, de onderwaterwereld in Zeeland is ook zeer indrukwekkend

 

.