Vervoer en gratis extra's

Met je ZeelandPas krijg je niet alleen heel veel voordeel, je kunt ook gebruik maken van gratis vervoer en vele extra's! Hieronder vind je een overzicht van het inbegrepen vervoer, de korting hierop en alle andere gratis extra's op jouw pas.

 

Gratis extra's

De ZeelandPas is in heel Zeeland verkrijgbaar voor gasten én inwoners. Met de ZeelandPas kun je bij verschillende ondernemers terecht voor leuke, gratis extra's.

Vervoer

De ZeelandPas is in heel Zeeland verkrijgbaar voor gasten én inwoners voor slechts € 4,- p.p.. Je kunt gebruik maken van gratis vervoer of ontvangt met je ZeelandPas voordeel op vervoer.

 • Vervoer
 • Zomerbus Zuid-Beveland

  Als pashouder kun je onbeperkt gratis gebruik maken van de leuke hop on/hop off bus op Zuid-Beveland. De bus rijdt vanaf 15 juli t/m 31 augustus 2017 iedere dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag . Volledige informatie, haltes en dienstregelingen zijn binnnenkort te vinden op de website www.zomerbus-zeeland.nl.

   

  • Honden zijn toegestaan in de bus
  • De bus is niet geschikt voor rolstoelen
 • Westerschelde Ferry

  Ontdek Zeeland met de Westerschelde Ferry. Een mooiere oversteek tussen Vlissingen en Breskens is er niet! Met je ZeelandPas krijg je het gehele pasjaar 10% korting op de oversteek op alle soorten dagkaarten met/zonder fiets, enkel/retour, volwassene/reductie.

  De ferry is bestemd voor voetgangers, fietsers en bromfietsers. Voor opstaplocaties en de dienstregeling zie www.westerscheldeferry.nl

 • Sightseeing bus Schouwen-Duiveland

  Gratis* of tegen regulier OV-tarief met de  sightseeing bus op Schouwen-Duiveland

  Met deze leuke hop on/hop off sightseeing bus verken je heel Schouwen-Duiveland. Je maakt een prachtige ronde langs de leukste attracties en uitjes en ziet alles van het mooie eiland. Je kunt in en uit stappen waar je wilt zodat je zoveel mogelijk kunt zien.

   

  *Verblijf je als gast bij één van de leden van de Stichting SchouwenDuivelandPas? Dan kun je op vertoon van de daar gekochte of verkregen ZeelandPas onbeperkt en gratis gebruik maken van de sightseeing bus. Verblijf je niet bij van één van de leden van de Stichting of ben je inwoner van Zeeland? Dan geldt het reguliere OV-tarief of kun je gebruik maken van de gereduceerde Connexxion combikaart voor 1 dag onbeperkt reizen met maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.

   

  De bus gaat rijden vanaf 22 april 2017. Voor de complete route en data van de sightseeing bus klik hier. Voor de volledige dienstregeling en haltes klik hier

  • Honden zijn toegestaan in de bus
 • Toeristische taxi Schouwen-Duiveland

  Verblijf je op het eiland Schouwen-Duiveland of ben je hier een dagje uit? Met de toeristische taxi’s bereik je gemakkelijk de stranden, attracties, steden en dorpen op geheel Schouwen-Duiveland. Met de ZeelandPas kan je met voordeel gebruik maken van deze vervoerservice op maat.

   

  De toeristische taxi op Schouwen-Duiveland is geldig voor alle gasten en inwoners met een ZeelandPas. De taxi’s rijden van 1 april t/m 1 november 2017 en in schoolvakanties buiten deze perioden. De taxi’s zijn gedurende de vastgestelde periode en schoolvakanties dagelijks beschikbaar van 10.00 - 00.00 uur. Buiten de vastgestelde periode en schoolvakanties zijn de taxi’s beschikbaar op vrijdag t/m zondag van 10.00 - 00.00 uur.

   

  De taxi kan telefonisch worden gereserveerd via telefoonnummer: 0111 463100.

   

  De taxi’s zijn beschikbaar tegen een zeer scherp tarief op vertoon van de ZeelandPas persoonspas. De tarieven geldend voor de taxi zijn: starttarief € 2,65 + € 1,70 per km tot 4 personen en starttarief € 5,00 + € 2,00 per km tot 8 personen. Actuele prijzen van de toeristische taxi van en naar accommodaties op Schouwen-Duiveland zijn in een handig overzicht weergegeven. Klik hier voor het overzicht.

 • Zonnetrein Hulst

  Wat een leuke manier om het land van Hulst te verkennen! In de zonnetrein zit je lekker op je gemak en onderweg krijg je de mooiste plekjes van de stad en omgeving te zien. Met de ZeelandPas krijg je 20% korting op tour “Het Land van Hulst”. 
   

 • Een dag voordelig met de bus door heel Zeeland

  Met de Combikaart reis je één dag na 9.00 uur onbeperkt met de bussen van Connexxion door heel Zeeland* De Combikaart geldt voor twee volwassen en maximaal drie kinderen t/m elf jaar. Op vertoon van je ZeelandPas ontvang je voordeel op de aanschaf van de Combikaart en betaal je slechts € 15,-! Hop met de bus van eiland naar eiland en stap uit bij bijzondere bezienswaardigheden, het strand, een historische stad of één van de vele musea. Met de Combikaart Plus voor € 19,- reis je zelfs door naar Gent! Stap je in?

   

  De Combikaart en Combikaart-Plus zijn verkrijgbaar bij alle VVV-inspiratiepunten.

   

  * Niet geldig op de lijnen 19, 42 en 395. Op lijn 50 geldt uitsluitend de Combikaart Plus. Bij de buschauffeur betaal je voor de Combikaart € 16,-, in combinatie met de Combikaart plus € 20,-. 

 • E-Tuk Veere

  De E-Tuk gaat ook dit jaar weer rijden! Actuele informatie, dienstregeling en haltes volgt snel.