Vervoer en gratis extra's

Met je ZeelandPas krijg je niet alleen heel veel voordeel, je kunt ook gebruik maken van gratis vervoer en vele extra's! Hieronder vind je een overzicht van het inbegrepen vervoer, de korting hierop en alle andere gratis extra's op jouw pas.

 

Gratis extra's

De ZeelandPas is in heel Zeeland verkrijgbaar voor gasten én inwoners. Met de ZeelandPas kun je bij verschillende ondernemers terecht voor leuke, gratis extra's.

Vervoer

De ZeelandPas is in heel Zeeland verkrijgbaar voor gasten én inwoners voor slechts € 4,- p.p.. Je kunt gebruik maken van gratis vervoer of ontvangt met je ZeelandPas voordeel op vervoer.

 • Vervoer
 • E-Tuk Veere

  Laat je inspireren! De elektrische tuktuk voert je langs de meest bijzondere plekjes in de gemeente Veere. De elektrische tuktuks rijden van 1 juli tot en met 31 oktober in de gemeente Veere van 10.00 uur ‘s Ochtends tot 22.00 uur ‘s Avonds. Met de ZeelandPas maak je 2 gratis korte ritten met de E-tuk Veere.

  Reserveer een rit via 0118-225083 en de chauffeur komt je ophalen op de afgesproken tijd en plaats en brengt je naar de gewenste bestemming in het rijgebied. Je kunt ook altijd een lege E-tuk op straat aanhouden door je hand op te steken!

   

  Tarieven:
  Gratis 2 korte ritten met de ZeelandPas
  € 2,- p.p. voor een korte rit van 0-3 km
  € 4,- p.p. voor een lange rit van 3-6 km

  Betalen kan alleen met PIN bij de chauffeur in de E-tuk. Alle actuele informatie is te vinden op www.e-tukveere.nl.

 • E-tuk rondritten

  Geruisloos door de gemeente Veere! De elektrische tuktuk voert je langs de meest bijzondere plekjes in de gemeente Veere. Naast de gratis korte rit die je met de ZeelandPas kunt maken, kun je nu ook optimaal genieten van de omgeving door de kiezen voor een rondrit!

  Met deze rondritten maak je een tocht van ongeveer 25 km door het prachtige Walcherse landschap. Tijdens de rit krijg je een kaart met informatie. De nummers op de kaart corresponderen met de nummers op de achterkant. Zo lees je meer over de omgeving tijdens je rit. Ook staat er in de tekst af en toe een link naar een filmpje over een bepaalde plek en geven je een betere indruk van de omgeving. Deze filmpjes kun je met je smartphone bekijken door de linkjes in je internetbrowser in te voeren.

   

  Met de ZeelandPas krijg je tot wel 15% korting op deze rondritten.
  Meer informatie vind je op www.e-tukveere.nl

   

  Vraag via dit contactformulier uw rondrit aan!

 • Westerschelde Ferry

  Ontdek Zeeland met de Westerschelde Ferry. Een mooiere oversteek tussen Vlissingen en Breskens is er niet! Met je ZeelandPas krijg je het gehele pasjaar 10% korting op de oversteek op alle soorten dagkaarten met/zonder fiets, enkel/retour, volwassene/reductie.

  De ferry is bestemd voor voetgangers, fietsers en bromfietsers. Voor opstaplocaties en de dienstregeling zie www.westerscheldeferry.nl

   

  Niet geldig i.c.m. OV-chipkaart

 • Sightseeing bus Schouwen-Duiveland - lijn 830

  Met deze leuke hop on/hop off sightseeing bus verken je heel Schouwen-Duiveland. Je maakt een prachtige ronde langs de leukste attracties en uitjes en ziet alles van het mooie eiland. Je kunt in en uit stappen waar je wilt zodat je zoveel mogelijk kunt zien.

  • Verblijf je als gast op Schouwen-Duiveland én verkrijg je bij jouw accommodatie een pas? Dan kun je op vertoon van de daar gekochte of verkregen ZeelandPas onbeperkt en gratis gebruik maken van de sightseeing bus.
  • Heb je je pas ergens anders verkregen of gekocht dan bij één van de accommodaties op Schouwen-Duiveland of ben je inwoner van Zeeland? Dan geldt het reguliere OV-tarief of kun je gebruik maken van de gereduceerde Connexxion combikaart voor 1 dag onbeperkt reizen met maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.

  Voor de complete route en data van de sightseeing bus klik hier. Voor de volledige dienstregeling en haltes klik hier

  • Honden zijn toegestaan in de bus
  • De bus is helaas niet geschikt voor rolstoelvervoer, grote kinderwagens enzovoorts.
  • Bus rijdt t/m 4 november (niet dagelijks, zie route en data voor alle dagen).

   

  De sightseeing bus is een initiatief van de Stichting SchouwenDuivelandPas en haar leden. 

 • Toeristische taxi Schouwen-Duiveland

  Verblijf je op het eiland Schouwen-Duiveland of ben je hier een dagje uit? Met de toeristische taxi’s bereik je gemakkelijk de stranden, attracties, steden en dorpen op geheel Schouwen-Duiveland. Met de ZeelandPas kan je met voordeel gebruik maken van deze vervoerservice op maat.

   

  De toeristische taxi op Schouwen-Duiveland is geldig voor alle gasten en inwoners met een ZeelandPas. De taxi’s rijden van 1 april t/m 1 november 2017 en in schoolvakanties buiten deze perioden. De taxi’s zijn gedurende de vastgestelde periode en schoolvakanties dagelijks beschikbaar van 10.00 - 00.00 uur. Buiten de vastgestelde periode en schoolvakanties zijn de taxi’s beschikbaar op vrijdag t/m zondag van 10.00 - 00.00 uur.

   

  De taxi kan telefonisch worden gereserveerd via telefoonnummer: 0111 463100.

   

  De taxi’s zijn beschikbaar tegen een zeer scherp tarief op vertoon van de ZeelandPas persoonspas. De tarieven geldend voor de taxi zijn: starttarief € 2,65 + € 1,70 per km tot 4 personen en starttarief € 5,00 + € 2,00 per km tot 8 personen. Actuele prijzen van de toeristische taxi van en naar accommodaties op Schouwen-Duiveland zijn in een handig overzicht weergegeven. Klik hier voor het overzicht.

 • Zonnetrein Hulst

  Wat een leuke manier om het land van Hulst te verkennen! In de zonnetrein zit je lekker op je gemak en onderweg krijg je de mooiste plekjes van de stad en omgeving te zien. Met de ZeelandPas krijg je 20% korting op tour “Het Land van Hulst”. 
   

 • Een dag voordelig met de bus door heel Zeeland

  Met de Combikaart reis je één dag na 09.00 uur onbeperkt met de bussen van Connexxion door heel Zeeland*. Hop met de bus van eiland naar eiland en stap uit bij bijzondere bezienswaardigheden, het strand, een historische stad of één van de vele musea. Met de Combikaart Plus voor € 19,- reis je zelfs door naar Gent! Stap je in?

   

  • De Combikaart is geldig voor twee volwassen en maximaal drie kinderen t/m elf jaar. 
  • De Combikaart is verkrijgbaar bij alle VVV-inspiratiepunten t/m 31-12-2017. Op vertoon van je ZeelandPas ontvang je hier voordeel op de aanschaf van de Combikaart en betaal je slechts € 15,-!
  • Let op! Bij de buschauffeur kunt u de Combikaart niet met korting verkrijgen. Hier betaal je voor de Combikaart € 16,-. In de bus is de kaart nog t/m 30-09-2017 te koop, daarna alleen nog bij de VVV punten.
  • Vanaf 1 januari vervalt dit principe van de combikaart. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Connexxion: 0900-2666399 of klantenservice@connexxion.nl.

   

  * De Combikaart is niet geldig op de lijnen 19, 42 en 395. Op lijn 50 geldt uitsluitend de Combikaart Plus. 

  De Combikaart is geldig t/m 31-12-2017

   

   

   

 • Zomerbus Bevelanden - verlopen

  Deze actie is verlopen
   

  Als pashouder kun je onbeperkt gratis gebruik maken van de leuke hop on/hop off zomerbus op de Bevelanden. De bus rijdt vanaf zaterdag 15 juli t/m donderdag 31 augustus 2017 iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag (wisselende routes). Klik hier voor de routes en meer informatie.

  Algemene informatie:

  • Honden zijn toegestaan
  • De tijden uit de dienstregeling zijn richtlijnen. Houd rekening met enkele minuten speling.
  • In geval van extreme wachttijden kunt u bellen met: 06-51341726
  • Is de laatste bus vol en kunt u daardoor niet meer terugreizen naar uw beginpunt, meldt dit bij de chauffeur en bel 06-16161551. Wij proberen een oplossing voor u te vinden.
  • De opstapplaatsen herkent u aan de grote banieren. 
  • De bus is helaas niet geschikt voor rolstoelvervoer, kinderwagens enzovoorts.