In, op en rond het water

Met de ZeelandPas op pad

Zeeland is een land in zee

Met haar wateren en uitgestrekte kustlijn uitermate geschikt voor de vele sporten en activiteiten in, op en rond het water.

Ga bijvoorbeeld kiten, er zijn zoveel stranden dat je er altijd wel eentje vindt waar de windrichting voor jou helemaal goed is om over het water te scheren of nieuwe tricks te leren. Daag jezelf uit en ga met je surfplank de golven van de zee te lijf of scheur achter de boot op je waterski's of wakeboard het Veerse Meer over. Ook voor ontspanning is het water de perfecte uitvalsbasis. Al suppend het Veerse Meer over, relaxen op een motorboot, zelf je elektrische sloep besturen of juist genieten van een en al luxe op een zeilboot.

Blijf je liever op het droge? Dan kun je gaan blokarten, kitebuggyen, vliegeren of natuurlijk gewoon je handdoekje uitrollen en lekker ontspannen op het strand. Voor de ultieme ontspanning volg je een les yoga op het strand óf op een surfboard in het water, helemaal in balans. Ontdek de leukste acties in, op en rond het water met de ZeelandPas.        

       
     

Alle acties Alle acties sloepvaren Alle acties zeilen  Alle acties (kite)surfen