Vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen over de ZeelandPas. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan via info@zeelandpas.nl of bel naar 0118-587700.
 • 01. Wanneer is een ZeelandPas geldig?

  De ZeelandPas is geldig van 1 maart 2018 tot en met 28 februari 2019.

  Na 28 februari is de ZeelandPas niet meer verkrijgbaar.

 • 02. Vanaf welke leeftijd heb ik een ZeelandPas nodig?

  De ZeelandPas is geldig voor één persoon en geldig vanaf 2 jaar.

 • 03. Ik ben inwoner, kan ik ook een ZeelandPas kopen?

  Ja dit kan zeker! Ook voor inwoners is de ZeelandPas te koop voor € 4,- per stuk.  Kijk hier voor alle verkooppunten.

 • 04. Waar is de ZeelandPas verkrijgbaar?

  De ZeelandPas is voor € 4,- verkrijgbaar bij alle VVV inspiratiepunten, diverse accommodatieverschaffers en overige uitgiftepunten. Het volledige overzicht vind je hier.

   

 • 05. Mijn pas werkt niet, wat nu?

  Werkt de pas niet terwijl de acceptant je pas probeert te registreren? Het kan zijn dat je het maximaal aantal keer gebruik van deze actie hebt overschreden. Dan is het niet meer mogelijk om nog eens gebruik te maken van deze actie. Kijk bij de actie van de acceptant hoe vaak je gebruik mag maken van de actie.

  Ondervind je een ander probleem met je pas? Neem dan contact op met één van onze inspiratiepunten, kijk hier voor de contactgegevens.

 • 06. Waar vind ik het totale overzicht van acties op de ZeelandPas?

  Bij de aankoop van een ZeelandPas krijg je een jaargids met daarin een overzicht van bijna alle acties. Gedurende het pasjaar komen er nog steeds acties bij. Op deze website staat daarom altijd het actuele overzicht van alle lopende acties.

  Je kunt in het actieoverzicht de beschikbare acties filteren op regio, categorie of kids. Ook kun je de resultaten op de kaart van Zeeland bekijken, zodat je direct kunt zien waar je de actie kunt verzilveren.

  De website is ook te bekijken op je mobiele telefoon. Zo heb je het volledige actieoverzicht altijd bij de hand!

   
 • 07. Van welke vervoersmogelijkheden kan ik gebruik maken met de ZeelandPas?

  De ZeelandPas probeert ieder jaar weer zoveel mogelijk vormen van (gratis) vervoer aan te bieden. Dit gaat in overleg met de provincie, gemeenten, ondernemers en natuurlijk de vervoerders zelf. 

 • 08. Hoe maak ik gebruik van de gratis stadswandeling die de ZeelandPas persoonspas biedt?

  Als pashouder van de ZeelandPas kun je gratis één keer deelnemen aan een van de geselecteerde stadswandelingen. Om hiervan gebruik te maken kun je langsgaan of contact opnemen met het VVV Inspiratiepunt in de stad waar de stadswandeling plaatsvindt. Op vertoon van je ZeelandPas kan je een toegangsbewijs voor de stadswandeling ophalen bij het VVV-inspiratiepunt. Vaak is reserveren een dag van tevoren nodig. Alle informatie over een gratis stadswandeling met de ZeelandPas vind je hier.

 • 09. Welke gratis extra’s zijn er met de ZeelandPas?

  Met de ZeelandPas kan je gebruik maken van een heleboel gratis extra’s. Ontdek welke voordelen er voor jouw pas zijn. Voor een compleet overzicht klik hier.

 • 10. Waarom word ik gevraagd mijn ZeelandPas te personaliseren?

  Aan de hand van je personalisatie kunnen we zien van wie de pas is en kunnen we de pas blokkeren als je deze verliest of bij diefstal. Door je ZeelandPas te personaliseren maak je ook kans op leuke extra’s. Daarnaast kan je aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van het actieaanbod en andere nieuwtjes.

  Persoonsgegevens worden niet doorgegeven of doorverkocht aan commerciële derde partijen. Als pashouder krijg je dus geen e-mail nieuwsbrieven of aanbiedingen van derden toegestuurd. Wel wordt verzamelde data geanonimiseerd en gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Voor de ZeelandPas is een privacy verklaring opgesteld. Daarnaast is de ZeelandPas aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens

 • 11. Ik heb een kerst voucher ontvangen, hoe wissel ik deze om voor een ZeelandPas?

  De kerstvoucher kan je inleveren bij een VVV-inspiratiepunt in Zeeland naar keuze vanaf 1 maart 2018. De kerstvoucher wordt geregistreerd en kan maar één keer worden ingewisseld voor een ZeelandPas. De ZeelandPas die je ontvangt is vanaf 1 maart 2018 tot en met 28 februari 2019 geldig.

 • 12. Ik heb een ZeelandPas gekregen bij Van der Valk, waar moet ik rekening mee houden?

  Van der Valk Middelburg en Goes bieden de ZeelandPas gratis aan hun gasten. Iedere gast van van der Valk ontvangt een ZeelandPas waarmee zij tevens kunnen sparen voor Valk Rewards punten.  

   

  Deze ZeelandPas heeft geen jaartal op de voorkant staan, dat betekent dat je jouw pas gratis kunt laten 'upgraden' aan het begin van het pasjaar. Wat houdt dit in? 
  Bijvoorbeeld: je hebt in 2017 de pas bij Van der Valk Middelburg of Goes ontvangen, maar wilt deze ook in 2018 weer gebruiken. Je kunt dan vanaf 1 maart 2018 bij Van der Valk Middelburg of Goes terecht, en zij zullen de pas activeren voor weer een heel nieuw jaar voordeel met je ZeelandPas! Zo simpel is het.

  Het aanbod op de ZeelandPas is nog te gebruiken tot 1 maart 2019, daarna is de ZeelandPas niet meer geldig.

   

  Heb je een vraag hebt over ValkRewards zoals:
  -  het checken van je saldo;
  - je saldo na 1 maart 2019;
  - het opwaarderen van je pas voor het nieuwe pasjaar; 
  - bij verlies of diefstal van je pas;
  dan kun je terecht bij Van der Valk Middelburg of Goes.