Wandelen in Zeeland

Met de ZeelandPas op pad

Wandelen in het Zeeuwse

Zeeuwen bin zuunig op hun landschap, cultuur en eigenheid. En daar kun je als wandelaar volop van meegenieten. Tientallen routes leiden je langs de onontdekte plekken, stille boerenlandpaden, unieke natuur en nostalgische steden en dorpjes. Volg eens een bewegwijzerde wandelroute in een van de schitterende natuurgebieden die Zeeland rijk is.

Het Zeeuwse wandelnetwerk verbindt diverse wandelroutes. Waar de verschillende paden elkaar kruisen, staat een knooppuntnummer. De afstand van je route bepaal je zelf. Een kort ommetje of een meerdaagse tocht, het kan allemaal. Stippel je route uit met het wandelknooppuntennetwerk of wandel één van de vele themaroutes.

Maak een keuze uit meer dan 50 themaroutes van VVV Zeeland. Met de ZeelandPas ontvang je bij een VVV-inspiratiepunt bij jou in de buurt een themaroute t.w.v. € 2,- cadeau bij aankoop van een wandelknooppuntenkaart. Of ontdek één van de andere leuke wandelacties met de ZeelandPas:

 

Naar alle wandel acties

Download de Zeeland App mét routefunctie. Vanaf april gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Of koop de routes bij de VVV-inspiratiepunten of online via de webshop.